Samsun'da İlkadım ilçesi Kale mahallesi İnce sokak üzerinde bulunan bir özel okulun, çatı katını ruhsatsız bir şekilde yapması nedeniyle, belediye tarafından mühürleme işlemi yapıldı. Ancak mühürlemeye rağmen okulun çatı katının tamamlanması ile ilgili süren çalışmalar dikkati çekiyor.
Samsun'da kaçak kat çıkarak, çatı katı yapan özel okula, belediye görevlileri tutanak tutarak, çalışmaların ruhsatsız başladığı söz konusu çatı katına, mühür vurdu. İlkadım Belediyesi tarafından yapılan mühürleme işleminin ardından ise, okulun çatı katına, kaçak kat yapılması ile ilgili çalışmaların devam ettiği görüldü.

Belediyenin yaptığı mühürleme işlemine rağmen, okuldaki söz konusu ruhsatsız bölümün yapımına ilişkin çalışmaların okulda devam etmesi nedeniyle bu duruma göz yumulduğu iddiaları gündeme geldi.
Bugün ordan geçtim son sürat inşaat devam ediyordu. Afiyet olsun tıksırana kadar yeyin
bu tür yapıları haberlere taşıyorsunuz iyi güzelde mahkemenin durdurma kararına karşı yalı cafe atakumdaki devam etti yıkılabildimi yok niye akp belediyesi yapıyor farklı bir parti olsa yıkılırdı bunlarıda yazın
Hani bi bakan vardı ya, "siz yapın, bürokrasi arkadan gelir" diyen. Bitince kılıfına geçirecekler minareyi pardon okulu samsunkenthaber, azcık daha bekle.Koskoca sharaton örneği varken senin yaptığın da var ya, cık cık cık...
Geçen gün oranın önünden geçtim ustaları görünce şaşırmıştım adam ayarlamış işini dedim içimden malum yiyen yiyene
Anlamadığım konu şu Samsunun genelinde işyerinin büyüklüğünün 2-3 katı dışarda kapalı alanı var vatandaş binanın 8-10 metre dışına kadar sundurma yapmış, hatta biçoğu işi o kadar abartmışki dükkanına resmen dükkan katmış. Bunların ruhsatı nasıl oluyo hacı abi.. Başkanım sen anlarsın bu işlerden bunlara nasıl göz yumuluyo, yoksa nizami olan bumu?
Giriş kapısı mühürlenmiştir.Arka kapı açıktır .İşletmeyeceğiz Veya tadilat yapacağız diye Belediyeye dilekçe vermişlerdir Belediye de kabul etmiştir.
Şaşırdıkmı Öncesinde özel kaleme ait olan Cafe nin işgalini kaldırta bildilermi ve ruhsat alamadığı halde mühür yapıla bildimi İlkadımda bulunan oto yıkama ve motorsiklet tamiri olan iş yerlerini vatandaşın cimer üzerinden edilen şikayetlerini dikkate almayan bir şekilde vatandaşın şikayetini geçiştiren ilkadım belediyesi var şaşırdıkmı işe gelmeden mesai arkadaşına işe gelmiş gibi iş kartını çektiren personellerin olduğu ilkadım belediyesi işe gelmeyenlere maaş verdiği bunlar konuşuluyor emin olun kaldırımlarda reklam flamalarından ve dubalardan yürünmüyor önceliğiniz vatandaşa hizmet olsun tanıdıklarınıza değil