Samsun'da veren el ile alan el arasında köprü olan Süreyya Çelebi, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine, hayırseverlerin gönderdiği erzakları dağıttı.
Samsun'da esnaflık yapan Süreyya Çelebi, yardımseverlerin gönderdiği yardım erzaklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Samsun'da 8 yıldır veren el ile alan el arasında köprü olan Süreyya Çelebi, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Yeşilyurt Demir Çelik, Ulusoy ve yardımseverlerin gönderdiği erzakları, ihtiyaç sahibi 550 aileye dağıtan Süreyya Çelebi, "Yaklaşık 8 yıldır ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Bu çalışmaları tek başına yapmak mümkün değil. Hayırsever dostlarımızın desteğiyle daha fazla aileye ulaşabiliyoruz. Özellikle Yeşilyurt ailesi, Ömer Petek, Ayşenur Bulut ve Yusuf Bank’ın katkıları bizim için çok kıymetli. Amacımız kimseyi incitmeden, sessizce ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek." dedi.