Samsun'da o belediye 2025 yılı için ruhsat harçlarına zam kararı aldı!
Samsun'da o belediye ruhsat harçlarına 2025 yılı için zam kararı aldı. Samsun'un Atakum ilçesinde ruhsat harç ücretine metrekareye göre zam geliyor.


Samsun'da Atakum Belediyesi, 2025 yılına girilen ilk haftada, ruhsat harçlarına zam yapılması kararı aldı. Atakum ilçesinde 2025 yılı için ruhsat harç ücretleri ne kadar olacak?
Samsun'da CHP'li Atakum Belediye Meclisi'nin gerçekleştirdiği toplantıda ruhsat harçlarına zam yapılması teklif edildi. Atakum ilçesinde ruhsat harç ücretlerine artış öngören teklif Plan Bütçe Komisyonuna havale edilirken, önümüzdeki günlerde yapılacak oturumda kabul edilmesi beklenen zam kararı ile 2025 yılı için Atakum ilçesinde sabahçı ruhsat harcı 6 bin TL, sabahçı ruhsat harcı 0-100 metrekare için 30 bin TL, 101-200 metre kare 40 bin TL, 201- 300 metre kare arası 50 bin, 301 metre kare üzeri işyerleri için 60 bin TL olacak.
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr
İlgili Haberler
Yorumlar (8)
Canik ve İlkadım dan haberin varmı arkadaş en uygun ruhsat harcını atakum alıyor sen asılsız haber yapıyorsun kimsen serhat başkana düşmansın sürekli başkanı kötüleme çabasındasın!!!!!
Yanıtla
Bu başkanın şuan görünen yüzü kalan 4 seneyi varın siz hesaplayın
Yanıtla
Adamım ekibi beceriksiz anladık peki meclis üyelerine ne demeli
Yanıtla
Biri bu başkana dur demeli çalışan bitti şimdi sıra halkta
Yanıtla
Hizmet peki ?
Yanıtla
Emin olun yine hizmet olamayacak
Yanıtla
İşçiyi bıraktı şimdi sıra söz sizde sayın halk hadi bakalım sevin serhat başkanınızı
Yanıtla
Alın size 10 aylık icraat sempatik başkan



