Samsun'da İstiklal caddesinin Lise caddesine bağlantı nokta ile Abdülhak Hamit caddeleri arasında kalan bölümün asfalt ve kaldırım çalışmaları sebebiyle araç trafiğine kapatıldığı duyuruldu.
Samsun Büyükşehir Belediyesi araç sürücülerini uyararak İstiklal Caddesi’nin Lise Caddesi ile Abdülhak Hamit Caddesi arasında kalan bölümde asfalt ve kaldırım çalışmaları başlatıldığına dikkati çekti. Samsun'da Lise Caddesi ile Abdülhak Hamit Caddesi arasında kalan bölümde gerçekleştirilen asfalt ve kaldırım çalışmalarının ilk etabı başlatıldı.

SAMSUN'DA LİSE VE ABDÜLHAK HAMİT CADDESİ TRAFİĞE KAPATILDI
Yapılacak asfalt ve kaldırım çalışması ile Lise Caddesi ile Abdülhak Hamit Caddesi arasında kalan bölümde hem yol kalitesinin artırılması hem de yaya güvenliğinin üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

Yürütülen çalışmalar nedeniyle söz konusu güzergâh geçici olarak araç trafiğine kapatıldı. Bu süreçte sürücülerin mağduriyet yaşamaması adına alternatif ulaşım yolları belirlenirken trafik akışı yönlendirme levhaları ve saha ekipleri aracılığıyla düzenleniyor. Öte yandan İstiklal Caddesi’nde hizmet veren T3 otobüs hattında da geçici güzergâh değişikliğine gidildi. Çalışmalar süresince hat, Atatürk Bulvarı üzerinden hizmet vermeye devam edecek.
eski modern pazar yani anneler parkı zamanında en alttan en üste kadar katlı otopark gene üstü park olabilirdi ve Yusuf Ziya YILMAZ pazarı yola serdi ne ambulans nede itfaiye girebiliyor yanlış proje yaptı zamanında
kaldırımlar yola hafif eğimli yapılırsa iyi olur yağmurda kaldırımlarda göllenme olmaz. asfalt çalışması sırasında yağmur suyu mazgallarına daha fazla özen gösterilmeli çoğu yerde üstüne asfalt dökülüp kapatılıyor yol seviyesinden yukarda mazgallar görüyoruz su nasıl gitsin
eski çevre ve şehirçilik il müdürlüğü ve lojmanları yıkılarak otopark yapılmalı merkezde otopark sorunu çok üst seviyede 100 yıl bulvarı yusuf ziya yılmaz döneminden beri çivi çakılmıyor orta refüş kaldırılarak 3 şeride çıkarsa araçlar rahat park eder