HaberlerSamsun Haber
Samsun'da okullarda KoronaVirüs alarmı! Haydar Öztürk yazdı! Ciddi tedbirler alınmalı
Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk, Samsun'da çok sayıda okulda sınıfların KoronaVirüs sebebiyle kapatıldığını yazdı, yetkililere seslenerek ciddi tedbirler alınması çağrısında bulundu.
Samsun Kent Haber

Samsun'da 6 Eylül'de eğitim öğretime başlayan okullarda, çok sayıda sınıf şimdiden Covid-19 nedeniyle kapatılırken, öğrencilerinde karantinaya alındıklarını yazan Samsun Kent Haber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk, "Samsun'da okullar Covid alarmı vermeye başladı" dedi.
Gazeteci Haydar Öztürk, köşe yazısında "Felaket tellalı değiliz ama Samsun'da okullarda ciddi tedbirler alınması gerekiyor! Samsun'da sadece bir okulda 8 sınıf KoronaVirüs sebebiyle kapalı. Ve sayı tüm okullarda giderek artıyor.. Okullarda alınan prosedür tedbirlerle kimseyi koruyamayız! Bu mesele hayatın olağan akışına bırakılacak rutin bir durum değildir. Hastalığın çığırından çıkmaması için okullarda ciddi tedbirler almak zorundayız" dedi.
Okullarda alınan tedbirlerin uygulandığının öğrenci velilerine gösterilmesi gerektiğini, aksi durumda güven olgusunun ortadan kalkacağını ve bunun da paniğe neden olabileceği uyarısında bulunan Haydar Öztürk, okullarda yetersiz temizlik ve güvenlik personeli olduğunu, öğretmen ve okul idarecilerinin dahi KoronaVirüs nedeniyle karantinaya girmeye başladıklarına dikkati çekerek yetkilileri acil önlem alınması konusunda uyardı.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.



