Yeşilyurt AVM
HaberlerSamsun Haber

Samsun'da orada yeni konsept böyle olacak! Çalışma başladı!

Samsun'da orada yeni konsept böyle olacak! Çalışmalar başladı. Samsun'da Valilik binası önünde peyzaj ve meydan düzenleme çalışmaları başlatıldı. Samsun Valili'nin önü yapılacak çalışma ile yeni bir görünüme kavuşacak.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da orada yeni konsept böyle olacak! Çalışma başladı!
Kuzey Anadolu Sağlık Fuarı Samsun

Samsun Valilik binası önündeki alanın modernleştirilmesi için Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından alanda çalışma başlatıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Valilik önündeki alanda yapılan peyzaj ve meydan düzenleme çalışması ile ilgili bilgi verdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Valiliği önünde başlatılan çalışmayı bu yıl sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerine dikkati çekti.

Halit Doğan, Valilik binası çevresinin yapılan çalışma ile yeşil alanlarla birlikte estetik bir görünüme kavuşacağını kaydederek, "Samsun’umuzun çehresini güzelleştirmek, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve onlara daha fazla sosyal alan kazandırmak amacıyla önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Valiliğimizin bulunduğu meydanda başlattığımız peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla bu alanı yalnızca bir geçiş noktası olmaktan çıkararak estetik ve fonksiyonel bir alan haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu projeyle birlikte hemşehrilerimizin nefes alabileceği, dinlenebileceği, sosyalleşebileceği modern bir yaşam alanını şehrimize kazandırıyoruz. Yıl sonuna kadar tamamlanmasını planladığımız bu düzenlemeyle Valilik Meydanı estetik dokusuyla, yeşil alanlarıyla Samsun’a yakışır bir buluşma noktası haline gelecek" dedi.

Öte yandan Samsun Valiliği önünde yürütülen peyzaj ve meydan çalışması kapsamında bölgeye yerli ve yabancı turistler için Turist Bilgilendirme Noktası'da kuralacağı kaydedildi.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (11)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
S
Samsunlu

Valilik yıkılmayacakmıydı. İlkadım bld civarında yapılmayacakmıydı.
Ne oldu ?

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
a
ayakkabı kutusundaki dolarlar

üzerinde adım atınca çatlayan ve altından su çıkan taşları umarım güzel döşerler aman çimen, toprak kalmasın beton olsun

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
E
Eylül

Haydar bey bu alana küçük bir Cafe’de yapabilir belediye. Çay Kahve Satıkan fiyatları ekonomik olan bir Cafe bu bölgede
Çok şık güzel ve faydalı olur.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Ç
Çay

Köse cafe zaten o hazır sen rahat ol

E
Emre

Cumhuriyet meydanı, bulvar AVM, Saathane, Atatürk parkı ile bütünleşmesi bu şekilde bir yaşam alanı yapılmalı

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
m
mühendis.

bence heryer ücretli olmalı ve heryerdeki ağaçlar kesilmeli. bu halka bu fazla bile. beton isteriz sadece.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
m
mimar

meydandakı valılık bınası samsuna yakısmıyor .meydandakı 8 katlı ozel hastane ınsaatı samsuna yakısmıyor .onun ıcın yapılan bu masraf boşa para ısrafı

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
O
Oslo55

Agac dikince bakim masrafi cok oluyor . Sulamasi diplerinin temizligi bir de yesil alan copluk olarak kullaniliyor maalesef . Tabii kamu binalarinin etrafi kamera acilarina uygun olmali . Sadece agac dikelim demekle olmuyor .

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
E
Emel C.

Arkası ile ilgili bir çalışma varmı acaba oradan geçerken uyuduruktan bankda oturan tıp tip insanlar var pek güvenli de değil buraya da bir çözüm vardır planlamanizda diye düşünüyorum

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
ö
özgür imamoğlu

aman ağaç dikersiniz de ortam ferahlar.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
E
Emekli Nevzat

Sayın Başkan Sevgi gölü civarındaki ücretsiz Otoparkları yıkıp ücretli otopark yaptınız. Balonya civarı ilginç bir hal aldı. Balonya eğlence merkezi çok güzel bir yatırım. Ben şahsen belediyenin biliyordum. Özel firmaymış. Çok karlı bir yatırım. Koskoca Büyükşehir Samsun’da ücretsiz park yeri kalmadı. Sahil alanına ayrıca Büyükşehir araçlarına Otopark yaptınız. Bence sahildeki ücretli otopark uygulamanızdan vazgeçin. Halkın tepkisini alıyorsunuz. Ayrıca valilik bölgesinde şuan yaptığınız çalışmaya otoparkta ekleyin. Orası ücretli olabilir. Çünkü merkezi lokasyon. Fakat adam aracını Sahil bölgesine parkedip evine yada işini halletmeye gidecekse yürüyecekse bırakın o bölgede ücretsiz otopark olsun. Belediyenin görevleri arasında ücretsiz parklar yapmakta vardır. Merkezdeki ücretsiz tuvalet uygulamanız gerçekten beğeni toplayan uygulama. Basit şeyler gözükebilir ama insanın aklında kalır bu işler. Görevinizde başarılar dilerim Halit Başkan.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.