HaberlerGüncel
Samsun'da özel araçların deposu seçimde belediyenin istasyonundan doldurulmuş
Samsun'da 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'de bulunan İlkadım Belediyesinde mevcut yönetimin seçim çalışmalarına katılan özel araçların mazot ve benzin ihtiyacını belediyeye ait akaryakıt istasyonundan karşıladığı gündeme geldi.
Samsun Kent Haber

Samsun'da AK Parti ve MHP'nin ortak bir açıklama yaparak İYİ Partili İlkadım Beledilye Başkanı Necattin Demirtaş'ı hedef alması sonrası, karşılıklı iddialar havalarda uçuşmaya başladı.
AK Parti ve MHP'nin Samsun'da yaptığı ortak açıklama sonrası Necattin Demirtaş bir basın açıklaması yapmaya hazırlanırken, 31 Mart yerel seçim sürecinde AK Parti'de bulunan İlkadım Belediyesinde ise özel araçların benzin ve mazot ihtiyacının belediyeye ait akaryakıt istasyonundan karşılandığı gündeme geldi.
31 Mart seçim sürecinde AK Partide olan İlkadım Belediyesinde, seçim çalışmalarına katılan özel araçların benzin ve mazot ihtiyacının belediyeye ait akaryakıt istasyonundan sağlandığı ile ilgili ise yayınlanan görüntülerde, o süreçte başkan ve aday olan Erdoğan Tok'un fotoğrafı ile giydirilmiş sivil bir aracın belediyenin akaryakıt istasyonundan yakıt alırken çekilmiş görüntülerinin yer aldığı görüldü.
Bizde sorumlu yayıncılık ilkesi ve yanlışa yanlış demekle mükellef olduğumuz için, 31 Mart yerel seçim sürecinde dikkatimizden kaçan bu görüntüyü tarafsız bir şekilde yayınlıyoruz.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.



