HaberlerSamsun Haber
Samsun'da özel lisede akran zorbalığına uğrayan çocuk yaşadıklarını anlattı
Samsun'da öğrenim gördüğü özel lisede akran zorbalığına uğradığı ve bacağı kırıldığı gündeme gelen 17 yaşındaki Yasin Eymen Ay, yaşadıklarını anlattı.
Samsun Kent Haber


Samsun'da öğrenim gördüğü Özel İlkadım Final Fen ve Anadolu Lisesi'nde tanımadığı öğrencilerin akran zorbalığına maruz kalarak, bacağının kırıldığı gündeme gelen 9. sınıf öğrencisi Yasin Eymen Ay, anlattıkları ile adeta okulda sistematik zorbalığa uğradığını söyledi.
Samsun'da Özel İlkadım Final Fen ve Anadolu Lisesi'nde 9. sınıf öğrencisi Yasin Eymen Ay'ın okulda tanımadığı öğrenciler tarafından başına poşet geçirildiği ve bu esnada ayağının kırıldığı haberleri kamuoyuna yansırken, okul idaresi ise olayın şakalaşma sonucu yaşandığını açıklamıştı. Özel İlkadım Final Fen ve Anadolu Lisesi'nde yaşandığı gündeme gelen akran zorbalığı olayı ile ilgili Yasin Eymen Ay'ın bacağının kırılması eylemine karışan iki öğrenciye okul idaresinin bir günlük uzaklaştırma cezası verdiği öğrenilirken, bacağı kırılan öğrenci Yasin Eymen Ay ise yaşadıklarını anlattı.
OKULDA BACAĞI KIRILAN ÖĞRENCİ YAŞADIKLARINI ANLATTIÖzel İlkadım Final Fen ve Anadolu Lisesi'nde okulun ikinci günü yaşanan olay ile ilgili konuşan 17 yaşındaki Yasin Eymen Ay, "Galiba beni gözlerine kestirdiler. Bu olaydan önce de beni okulun merdivenlerinden ittiler. Merdivenle son anda tutunmasaydım ciddi şekilde yaralanabilirdim.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (2)
y
yaşar şah
Olay gerçekten hafife alınır cinsten değil bence yargının olaya müdahale etmesi lazım...
Yanıtla
s
savcı ifade
Hukuk işi farklıdır, zorbalık ifadesi ne anlama gelir resmiyette ama savcının yapacağı bir işlem var; sınıftaki öğrencilerin ifadesi alınacak, sorguda her şey kabak gibi ortaya çıkar. İşin diğer tarafı sigorta aslında; sağlık harcamalarını karşı taraftan alacaksın ki herkes ona göre hareket edecek. Geçmiş olsun Eymen.



