HaberlerSamsun Haber
Samsun'da sağanak yağmur! Atakum ilçesinde yollar göle döndü
Samsun'da bu akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur sonrası Atakum ilçesinde yollar göle döndü.
Samsun Kent Haber


Samsun'da sağanak yağmur Atakum ilçesinde etkili olurken, Atakum ilçesinde Mimar Sinan mahallesi, Türk-İş Kavşağı ve Coğaloğlu Bulvarı gibi bir çok noktada yollar adeta göle döndü.
Samsun'da etkili olan sağanak yağmur yollarda taşkınlara neden olurken, araç sürücüleri ise yağmur altında güçlükle ilerleyebilidi. Samsun'da akşam saatlerinde bastıran yağmur hayatı olumsuz etkiledi.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (2)
M
Mert
Uğur beye katılıyorum ne avukattan ne galericiden başkan olmaz atakum zaten umrunda deıl herkez almıs başını gitmiş. Kim kime dum Duma malesef ki.
Yanıtla
U
Uğur
Yıllar geçti 1 tane işin ehli bir büyükşehir belediye başkanı göremedik gelen ağam giden paşam kim geldiyse yedi içti yattı gitti yazık şu görüntüler mütahit başkan olursa galerici başkan olursa ticaret YAPANI baskan seçersek biz daha çokkk izleriz bu rezilliği



