Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Komisyon toplantısında konuşan Tekkeköy Belediyesi Meclis üyesi Özkan Karakaya, belediye yönetimini eleştirdi.
Samsun'da Tekkeköy Belediyesinde işçi ve memurların 5 aydır maaş alamadıklarını kaydeden Özkan Karakaya, "Seçimlerden bu zamana 17 ay geçti. İlçe meclis üyelerinin gayreti kadar Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal’ın da gayretli olmasını isterdim. 17 aydır kendi ilçe belediye meclisine dahi gelememiş bir başkanımız var. 5 aydır maaş alamayan işçi ve memurlar var. Tekkeköy Belediyesi’nin içinde bulunduğu zor durum, yönetim kaynaklı bir sorundur. 250 milyon TL kredi çekilmiş, 100 milyon TL’lik yer satışları yapıldı. Yüzlerce işçi çıkartıldı, bunların tazminat yükü 150 milyon TL oldu. Birçok yanlış uygulama hala devam ediyor. Hala belediyeye işçi ve bürokrat alımı yapılıyor. Sıkıntılar var diyorlar, maaş ödeyemiyorlar, yanlış uygulamalara devam ediyorlar" dedi.
ARSA İHALEYE ÇIKILDI ANCAK SATILAMADITekkeköy Belediyesi'nin Milli Emlak'tan satın aldığı arsanın Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınması ile ilgili gündem maddesinin görüşüldüğü komisyon toplantısında, söz konusu arsa ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Tekkeköy Belediyesi Meclis üyesi Özkan Karakaya, şöyle konuştu:
"Söz konusu arsa için 30 milyon TL kredi çekildi. Milli Emlak’tan peşinat ödenerek ipotekli bir şekilde taksitle alındı. İhaleye çıkıldı ancak satılmadı. Böyle yalvar yakar, rica minnet bu arsanın satılmaya çalışılmasını ne ilçeme ne de yöneticilere yakıştırıyorum."


















İşin kolay bir yolu var.Belediye binasını içindekilerle birlikte satın gitsin. Ne gerek var belediye binasına.Herked evden çalışsin hiç olmaz ise elektrik ve su tasarrufu sağlanmış olur
Yasa kral candal çiftliğe döner olan yavrrlerine olur