Samsun'da Terme Belediyesi'nin düzenlediği hıdırellez festivalinde paralı kumar oynandığına dair video görüntüleri gündem olurken, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise skandal olaya ilişkin açıklama yaptı.
Terme Belediyesi'nin 22-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiği 25. Geleneksel Sakarlı Hıdırellez Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri Festivalinde paralı kumar oynandığına dair video görüntüleri gündem oldu. İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta ve İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, festivalde kumar oynanması olayına sert tepki gösterdi. Tepkiler sonrası Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta'yı telefonla arayarak skandal görüntülerle ilgili açıklama yaptı.ŞENOL KUL, ERHAN USTA'YI ARADIErhan Usta, festivalde kumar oynandığına dair sosyal medya paylaşımının ardından Terme Belediye Başkanı Kul'un kendisini arayarak şu bilgileri verdiğini duyurdu:
"Terme Belediye Başkanı Şenol Kul tarafımıza ulaştı. Kumar stantlarının kendi sorumluluk alanında yer aldığını ancak durumdan haberdar olmadığını ifade etti. Paylaşımımızın hemen ardından stantların kaldırıldığını ve benzer uygulamaların yasaklandığını belirtti. Aynı hassasiyeti Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm yöneticilerden bekliyoruz. Kumar, çocuklarımız ve toplumumuz için en büyük tehditlerden biridir. Asla geçit vermeyelim!"
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr
Nasil haberi yokmuş orada gezip birde kolay gelsin diyen fotografcisi ve zabita ekibiyle gezen kendisi,niye simdi haberim yok diyor,gayette orda kendisini gördük
"Cehennemin en kızgın ateşi, ahlaki bir çöküş yaşandığı zamanlarda tepkisizliğini muhafaza edenleri YAKACAKTIR . BEN DUYMADIM . HABERİM YOK.
Sen ne iş yaparsın?
ah sahipsiz termem. idarecilerinin ithal olduğu termem. sen termenin başına gelmiş en büyük hatasın. sen haberdar değilsin ama çok önemli bir iş yapmış gibi oralarda boy boy pozlar veriyordun. sen bilmeyeceksin de ben mi bileceğim.