Samsun'da trafik ile ilgili günün sorusu? Yaya geçidi araçlarla kapalıysa ne yapmalıyız?
Samsun'da trafik ile ilgili günün sorusu? Yaya geçitleri araçlarla kapalı ise ne yapmalıyız? Samsun'da yaya geçitlerine bırakılan araçlar için 155'i mi aramalıyız, araçların üzerinden mi atlamalıyız, araç sahipleri ile kavga mı etmeliyiz yoksa sağ salim karşıya geçebildiğimize şükretmelimiyiz?

Samsun'da yaya geçitlerine park edilen araçlar, yayalarını tepkisini çekiyor. Samsun'da yaya geçitlerinin olduğu yerlere araçlarını bırakıp giden sürücüler, yayaların karşıdan karşıya geçmelerine engel olmakla birlikte, can güvenliğini de tehlikeye atıyor.
Samsun'da okul civarları başta olmak üzere 'Önce Yaya' uyarısı bulunan yaya geçitleri park edilen araçlarla kapatılıyor. Samsun'da yaya geçitleri araçlarla işgal edilirken, karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaş, öğrenci veya yaşlı ise geçmek istediği karşı taraf araçlarla kapalı olduğu için, ne yapacağını şaşırıyor.İlgili Haberler
Yorumlar (5)
Alo 155 mı kaldı nasıl habercilik.112 oldu hepsi.
Yanıtla
155 halen calisiyor bu arada . Ustelik ne ilginctir 911 i bile arayinca polis cikiyor .
Yalnız sayın KENT HABER, bu haberi kim yaptı başlığı kim yazdı bilinmez ama baya bi eskide kalmış::)))) 155 diye bi numara yok artık tüm birimler (polis imdat, itfaiye, ambulans hepsi) 112 ACİL ÇAĞRI da toplandı ya::))))))))) ha 155 i arayınca eskide kalanlar için cevap veriliyor ama artık yeni sisteme de ayak uydurmak lazım dimi::))))))
Yanıtla
değerli okur; teknolojik sistemlere, yeniliklere her zaman ayak uyduran bir yapımız olduğunu belirtelim. 155'i ara, devletin yenilik yaparken geleneklerinden ve halkın genel kabulü olan 155'den vazgeçmediğini göreceksin.. Saygılar
Gerekli denetimler yapılmis olsa buna cesaret edemez idi sürücüler sadece ayda göstermelik bir uygulama yaparak olmuyor engelli vatandaşlar var yaşlı vatandandaslar var öğrenciler var



