Samsun Yurt Savunma
HaberlerSamsun Haber

Samsun'da yasak olan alanlara aday adayları reklam görselleri astırdı

Samsun'da AK Partili bazı belediye başkan aday adayları yasak olmasına rağmen kentte sinyalizasyon direkleri ve yaya geçitleri ile birlikte rüfüjlere reklam görselleri ile brandalar astırdı.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da yasak olan alanlara aday adayları reklam görselleri astırdı

Samsun'da ilan ve reklam yönetmeliğine aykırı olarak bazı belediye başkan aday adaylarının reklam brandaları ve görselleri aydınlatma direkleri, sinyalizasyon direkleri ile yaya geçitleri ve rüfüjlere asılıyor. 

Samsun'da özellikle Saathane Meydanında AK Partili bazı belediye başkan aday adaylarının kanuni olmayan bir şekilde tanıtım görsellerinin binaların tepesine, Saathane Meydanında bulunan direklere asılması dikkati çekiyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ilan ve reklam yönetmeliğine aykırı bir şekilde asılan reklam ve brandalı görseller ise tepki çekiyor. Samsun'da hızını alamayan ve kentin çeşitli noktalarına kaçak oarak reklam görsellerini astıran aday adayları, trafik akışının olduğu noktalarda ki sinyalizasyon direkleri ile yaya geçitlerine de aday adaylıkları ile ilgili reklam totemleri astırdı.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (6)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
K
Kemal Güngör

Haydar bey Biliriz kalemin kuvvetlidir. Şu ilkadımdaki Kurnazlık yapan Aday Adayı İhsan Kurnazıda yazında Samsun bilsin Aday adaylığı süresi dolduğu halde aday adaylığı sistemi bu zata özel açıldı başvurusunu yaptı. Bu işler çocuk oyuncağımı süre dolmuş torpille aday adayı oluyor Ne Samsun'da ne Ankara'da yapılan Temayüle katılmıyor. Her yerde kurucu ruh diyor teşkilatcıyım diyor teşkilat temayülünde oy alamayacağını bildiği için Temayüle katılmıyor. 14 tane adayı adayınında sesi çıkmıyor hakkınız yeniyor kardeşim susmayın Haydar bey bilirim tanırım seni Haksızlığa gelemezsin umarım bu konuyu kaleme alırsın.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
A
Adem baba

Akıl hocası selami pilcioğlu olan ihsan Kurnaz çok da Kurnaz birisi değil belli ki. Yaptıkları ahlaksızlık. Herkesin pankartını kesip olur olmaz her yere pankart astılar. Her işin Bi Oluru var. Vatandaşın gönlüne pankartlar mı giriliyo

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
T
Taçsız Kral Pele

Selami kimde başkasına akıl verecek :)

A
Ali bzlbal

Bu tur ilanlar belirli yerlerde hazirlanmis alanlarda yapilir. Ama goruyorumki Akp nin boyle bir derdi yok. Hersey onlar icin mubah. Yalanlar dolanlar yuzsuzluk ne ararsan var. Ama ben onlara birsey diyemiyorum. Onlarin bu yanluslarna hala xanak tutan bizlere suc buluyorum. Insanlarimizin sanki uzerine bir olu toprak serilmis ve gozleri gormuyor yada gormek istemiyor. Bari belediye secimlerinde tepkini ortzya koy. Onlardan dahami kotu yonetilir. Bir tepki koy, degisim goster. Samsuna ne vermislerde hala oy isteme cesaretini gosteriyorlar. Degisim iyidir. Degisim istemek degisimi getirir. Umarim Samsun halki kendisine yapilan bu haksizliklari gorur ve ona gore secimini yapar. Guc halk ta sizde bunu unutlayin.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
R
Recep Tayyip Erdoğan ????????

Tarafsız ol boş işlerle uğraşma adam gibi haber yapın yandaşlar sizi

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
T
Taçsız Kral Pele

Sen kimsin ibiş ?