SAMSUN HABER
Yayınlanma: 29 Nisan 2025 - 14:21
Samsun'daki heyelan faciasına Fatih Altaylı yorumu! O ruhsat nasıl verildi sormak lazım
Samsun'da akaryakıt istasyonunda meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü heyelan faciasını yorumlayan ünlü gazeteci Fatih Altaylı, "Belediyeye o ruhsatı nasıl verdin diye sormak lazım" dedi.
SAMSUN HABER
29 Nisan 2025 - 14:21
Samsun'un Canik ilçesinde bulunan akaryakıt istasyonunda yaşanan heyelan ünlü gazeteci Fatih Altaylı'nın da gündemi oldu. Fatih Altaylı yaptığı yayında Samsun'da 3 kişinin ölümü ile sonuçlanan heyelan ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Fatih Altaylı, Samsun'daki heyelan ile ilgili yorumunda, akaryakıt istasyonu müdürünün gözaltına alınması ve söz konusu istasyona verilen ruhsat ile ilgili açıklamalarda bulunarak şunları dile getirdi:
"Görüntüler felaket. Orası kaçaktır hiç bir izni yoktur, işletme sorumlusunu gözaltına alırsın. Burada en azından belediyeye, buraya ruhsat verdilerse, kardeşim bunu nasıl verdin diye sormak lazım, iki alınmadıysa vermedilerse niye denetlemedin demek lazım göz göre. Heyelan riskini görmüyorsan bu da hata. Heyelan langırt diye olmaz. Görünmez kaza diyemezsin buna. Yağış sonrası olmamış bu. Önlem alınmalıydı ilgilenmeyince olmuyor."
İlginizi Çekebilir
CHP olsa belediye en az 5 tutuklu olurdu
Fatih bey kimi ,kim şikayet edec ki hepsi birbirinin adamı .