HaberlerSamsun Haber
Samsun'dan felaket görüntüler! Her yer sular altında kaldı
Samsun'da sağanak yağmur ile birlikte her yerden felaket görüntüler ortaya çıktı. Samsun'da şiddetli yağmur nedeniyle her yer sular altında kaldı, vatandaş canını zor kurdardı.
Samsun Kent Haber

Samsun'da Pazar sabahı güne şiddetli sağanak yağmur ile uyanan kentte, her yer sular altında kaldı. Samsun'da cadde ve sokaklardan şiddetli yağan yağmur ile birlikte felaket görüntüler oluştu.
Samsun'da yağmur nedeniyle rogar kapakları taşarken, kent merkezinde yollar adeta göle döndü. Yüksek kesimlerden Samsun kent merkezine akan yağmur suları şiddetli bir şekilde cadde ve yollardan akarken, araçlar ve iş yerleri sular altında kaldı. Pazar sabahı Samsun'u teslim alan sağanak yağmur nedeniyle kentte hayat felç oldu.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (2)
İ
İzmitli
Kocaelide de böyle afetler oluyordu. İlhan bayramı yolladık bitti. Zulmünden dolayı afeti çekiyor. Yollayın kurtulun.
Yanıtla
F
Fatih Bsş
Bizimki yapışti giymez



