Samsun Denizcilik ve Kıyı Koruma Derneği (SADEKDER) Ramazan ayı kapsamında iftar yemeği etkinliği düzenledi.
SADEKDER üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Yücel Şirin, Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı Ali Tulumen, Atakum Belediyesi Ruhsatlandırma Müdürü Burhan Dönmez, Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü Başkanı İnci Gülüzar Bayramkaya, Türkiye Karavancılar Federasyonu Başkanvekili Serdar Arif Bayramkaya, eski Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu ile birlikte çok sayıda davetli hazır bulundu.

Samsun Denizcilik ve Kıyı Koruma Derneği (SADEKDER) Başkanı Selim Yılmaz, iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek Ramazan aylarını tebrik etti.
Samsun'a ve Samsun'a değer verenlerin gecesiydi, Samsun'da görevli tüm resmi kurumların sahiplendiği varoluşu destekleyen, koruyan ve hiçbir çıkar gözetmeden faaliyetlerine devam eden derneğimizin amacına uygun program oldu, emeği ve katkısı olan tüm üyelerimize ve özellikle Başkanımız Selim beye teşekkür ediyorum. Tüm güzel ve mutlu günlerin bizlerle olması dileğiyle.
Samsun'a ve Samsun'a değer verenlerin gecesiydi, Samsun'da görevli tüm resmi kurumların sahiplendiği varoluşu destekleyen, koruyan ve hiçbir çıkar gözetmeden faaliyetlerine devam eden derneğimizin amacına uygun program oldu, emeği ve katkısı olan tüm üyelerimize ve özellikle Başkanımız Selim beye teşekkür ediyorum. Tüm güzel ve mutlu günlerin bizlerle olması dileğiyle.
Sadece Samsun'u sevenler değil, Samsun'un denizini, mavisini ve kıyılarını seven ve gönül veren etkin bir dernek hem kendi ğyelerini hem Samsun'un bu jınudaki kanaat önderlerini bir iftar yemeğinde bir araya getirdi. Daha önce de yaptığı etkinliklee bir yenisini ekleyen SAMSUN DENİZİ VE KIYI KORUMA DERNEĞİ kendi alanında neler yapabileceğini bir kez daha kanıtlamıştır. Bu güzel buluşmanın yaktığı ışık için başta dernek başkanına, üyelerine , ailelerine ve destek veren kanaat önderlerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Diğer kuruluşlara da örnek olması dileklerimle her şey Samsun için.
Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz Şu günlerde Ramazan ayının bizlere verdiği huzur altında toplanmanın ve sektörle alakalı konuların istişare edilmesi adına gurur verir bir akşamdı herkese teşekkür ederim
Uzun zamandır bu şekilde amatör ve profesyonel balıkçıların bir araya geldiği bir etkinlikti. Tüm katılımcılar dernek üyesiydi herkesin hassasiyetine teşekkür ederim. Tekrardan bir araya gelmek dileğiyle sevgiler saygılar.
Uzun süredir amatör balıkçı camiasının bu güzel günde birlik olup bir araya gelmesi Samsun’umuz için büyük bir başarı sizleri tebrik ederim.