Samsun Yurt Savunma
HaberlerGüncel

Samsun Halk Sağlığı Başkanı Öz'den korkutan açıklama! Eylül'de kapanma olabilir

Samsun Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Öz, vaka artışının devam etmesi halinde Eylül'de kapanmaların yeniden başlayacağını söyledi, gençleri aşı olmaya davet etti.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun Halk Sağlığı Başkanı Öz'den korkutan açıklama! Eylül'de kapanma olabilir

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz'den KoronaVirüs salgını ve yasaklarla ilgili korkutan açıklamalar. 


Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısında konuşan Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz, KoronaVirüs salgınında Delta Varyantı ile birlikte vaka sayılarının yeniden tırmanışa geçtiğini söyleyerek ciddi uyarılarda bulundu.

Samsun'da aşı kampanyası başlattıklarını ve özellikle gençlerin aşı olması gerektiğinin altını çizen Hatice Öz, "Kimse bana bir şey olmaz demesin. Taşıyıcı olabilirsiniz" dedi.


Kendisinin de aldığı tüm tedbirlere rağmen KoronaVirüs'e yakalandığını ve tedavi sonrası iyileştiğini belirten Samsun Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz, aşı olmayanlara yönelik dünyada farklı yasakların uygulandığını hatırlatarak, ülkemizde de aşı olmayanların sinemaya, tiyatroya, AVM'lere ve toplu alanlara alınmaması ile ilgili bir sürecin yaşanabileceğine işaret etti.
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr
Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (1)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
S
Sky

Bu hanımefendi ne zaman halk sağlığı başkanı oldu, geçen birbuçuk yılda halk sağlığı olarak ne yaptılar? Sanırsın halk sağlığı başkanı değil bilim kurulu üyesi mübarek.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.