SAMSUN HABER
Yayınlanma: 15 Aralık 2025 - 15:17
Güncelleme: 18 Aralık 2025 - 13:22
Samsun Şehir Hastanesinde işçi alacaklarını ödemeyen firma protesto edildi

Samsun Şehir Hastanesi'nde Yapı Yol-İş Sendikası üyesi işçiler, alacakları ödenmediği gerekçesi ile hastane inşaatını yapan yüklenici firmayı protesto etti. Samsun Şehir Hastanesinde işçi alacaklarının ödenmemesi nedeniyle işçiler eylem yaptı.
SAMSUN HABER
15 Aralık 2025 - 15:17
Güncelleme: 18 Aralık 2025 - 13:22
Samsun Şehir Hastanesi inşaatının yapımında çalışan işçiler, alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile yüklenici firmaya hastane önünde tepki gösterdi.
Samsun Şehir Hastanesinde alacakları ödenmeyen Yapı Yol-İş sendikası üyesi işçiler, hastanenin yapım ihalesini üstlenen yüklenici firmayı yaptıkları eylem ile protesto etti.Samsun Şehir Hastanesi'nde geçtiğimiz hafta Göğüs Hastalıkları birimi hizmete girerken, inşaatın yapımında çalışan işçiler ise alacaklarının ödeneceği tarih ile ilgili yüklenici firma ile protokol imzaladı. Firmanın protokolde belirtilen tarihte alacakları ödememesi üzerine, işciler duruma tepki gösterdi.
Yüklenici firmanın iddiaya göre geçtiğimiz hafta Samsun'a gelen Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun ziyareti öncesi, işçi alacaklarının bir kısmını ödediği öne sürülürken, alacaklarını alamayan bir grup işçi ise hastane önünde eylem başlatarak, alacaklarını talep etti. İlginizi Çekebilir

















Bu yorumu yapan vatansever arkadaş yatacak yerin yok sana günde bir simit bile fazla
ülkemiz çok şükür kıskanılacak bir ülke. bak bütün dünya ülke liderleri bizi kıskanıyor. bunlar hep dış güçlerin oyunu. ekonomik kriz felan yok. bunlar islam birliğine karşılar.
işçiler abartıyor. bak kafelere her yer dolu. herşey çok güzel. bence almasınlar.