HaberlerSamsun Haber
Samsun Terme'de mühürlenen düğün salonuna yapı kayıt belgesi verildi! Kıyak iddiası
Samsun'da Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi'nin kaçak durumda olan düğün salonuna mühür vurulduktan sonra, imar barışı olmamasına rağmen yapı kayıt begesi verilmesi şaşkınlık yarattı.
Samsun Kent Haber

Samsun'da Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi'nin kaçak düğün salonuna, Terme Belediyesi mühürleme işlemi yaptıktan sonra, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapı kayıt belgesi verilmesi 'Kıyak' iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.
Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekmekçi'nin Terme ilçesinde tapulu arazisi üzerinde yer alan düğün salonun yapı kayıt belgesi olmadığı ve bu nedenle kaçak işlemi görerek mühürlendiği gündeme geldi. Terme Belediyesi tarafından mühürlenen düğün salonuna ise, ortada güncel İmar Barışı uygulaması olmamasına rağmen Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden yapı kayıt belgeleri verildiği ortaya çıktı.Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekmekçi'nin kaçak durumda olan ve mühürlenen düğün salonuna, bu şartlar altında yapı kayıt belgeleri verilmiş olması şaşkınlığa neden oldu. Hedef Halk Gazetesi'nden Zekariye Fırat'ın haberinde ise bu durum ile ilgili açıklamasını sürdüren Terme Belediye Başkanı Kul, "Mühürlenmiş düğün salonuna yapı kayıt belgelerinin verilmesini manidar buluyorum" dedi.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (3)
a
analist
19 mayıs ın senelerdir b başkanı aynı eyvallah ama hala imar sorunları var ve adamın kılını kıpırtadığıda yok koltuk tembelliğiatılım yok beceri yok sistem bu
Yanıtla
c
cicero
samsun atakumda hemde sitelerin üstüne kacak katlar yapılmış bunların ruhsatı yok ama türkiye burası kanunlar paraile satın alınır yasal hale dönüştürülür adına bizim dinimizde rüşvet denen en büyük günahtır elin gavuru gidin avrupada yoktur yapmaz cünkü rüşvet i bilmiyorlar
Yanıtla
Ö
Ömer demir
iddia edildi tarzı habercilik.



