SAMSUN HABER
Yayınlanma: 26 Şubat 2025 - 22:21
Güncelleme: 26 Şubat 2025 - 23:29
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısında küfür şoku yaşandı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısında küfür şoku yaşandı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu, meclis üyesi Ümit Ayla'ya küfür etti.
SAMSUN HABER
26 Şubat 2025 - 22:21
Güncelleme: 26 Şubat 2025 - 23:29
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın meclis toplantısı gergin geçti. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapılan meclis oturumunda meclis üyesi Ümit Ayla, bazı eleştirilerde bulunurken, bu eleştirilere yanıt veren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murzioğlu'nun sinirlerine hakim olamadığı gündeme geldi.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapılan meclis toplantısında eleştirilere yanıt veren Zeki Murzioğlu, meclis üyesi Ümit Ayla'nın eleştirileri için "Beni eleştirecek birisi bir tane beyanname vermemiş, bir fatura kesmemiş, ne iş yaptığı belli olmayan birisi beni buradan eleştiremez" dedi.SAMSUN TSO MECLİSİNDE KÜFÜR ŞOK ETTİBu sözler üzerine söz alan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Ümit Ayla, Murzioğlu'na "Ben ne iş yaptığı belli olmayan biri diyor ya, önce kendisi ne iş yaptığını açıklasın" karşılığını verdi. Bu sırada ise toplantı salonunda oda başkanı Murzioğlu "Ha .... lan" diyerek tepki gösterdi. Murzioğlu'nun şok küfürü, meclis üyelerini şaşkına çevirdi.
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr
İlginizi Çekebilir
aidatlarımızla mecliste birbirlerine küfür mü ediyorlar? yazıklar olsun.
13 YILDIR OTURDUĞU KOLTUKTA NE VARSA KENDİNE VE ÇEVRESİNE PEŞKEŞ ÇEKTİ! ŞİMDİ DE MECLİSTE KÜFÜRLE ÜSTÜNÜ MÜ ÖRTMEYE ÇALIŞIYOR? SAMSUN TSO BU REZİLLİĞİ HAK ETMİYOR!
Son 2018 yılı seçimlerinde Salih Zeki Murzioğlu birçok akrabasını meslek gruplarında seçime sokarak meclis üyesi olmalarını sağladı. Salih Zeki Murzioğlu’nun akrabaları; Ensar Murat Murzioğlu: Oğlu (Meclis Üyesi), Zeki Murzioğlu: Kardeşi (Meclis Üyesi), Umur Engin Murzioğlu: Yeğeni (Meclis Üyesi), Tahir Yıldırım: Yeğeni (Meclis Üyesi), Nazım Yazıcılar: Yakını (Meclis Üyesi), Özgür Küçükaslan: Muzioğlu'nun eşinin akrabası (Meclis Üyesi). Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Haluk Akyüz’ün de mecliste birçok yakın akrabası meclis üyesi var; Mihraban Akyüz: Eşi (Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı), Ender Talat Akyüz : Büyük oğlu (Meclis Üyesi), Hakan Akyüz: Kardeşi (Meclis Üyesi), Selçuk Akyüz: Akrabası (Meclis Üyesi).
Babasının meclisimi küfür etmişler. kim etmişse gereği yapılsın.
kim mecliste küfür ettiyse disipline verilsin. disipline verilmezse o küfür tüm üyelere ve samsuna yapılmış sayılır. bakan mehmet muş da bu konuya el atmalı ama çiğdem destekliyor zeki başkanı.
SAMSUN TİCARET ODASINDA KÜFÜR DOĞRU OLMAMIŞ. TAHAMMÜL OLMASI LAZIM. ZEKİ MURZİOĞLU BAŞKAN ARTIK EMEKLİ OLSUN. NEREDEYSE 20 YILDIR BAŞKAN. YETER DA.
Meclis başkanı Haluk ve Başkan Zekinin çocukları, akrabaları, kuzenleri, mecliste meclis üyesi. nace kodlarıyla seçim listelerini ve grupları ayarlıyorlar. muhalif olanların gruplarını nace kodunu bahane edip değiştiriyorlar. ticaret odasına çöreklendiler ve odayı ticarethane gibi görüyorlar. Samsun TSO başkanı Salih zeki Mürzioğlu nun ticari bir faaliyeti yoktur. Elektrosan şirketinde küçük bir hissesi vardı o da iflas etti. bunu tüm samsun biliyor. 16 yıldır 5 dönem başkanlık yaptı. 10 bin üyesi olan samsun tso da başka adam mı yok başkanlık yapacak.
Yav bu oda başkanı insan değil mi ortada küfür varsa verir mahkemeye yada orman kanunları geçerli olur bu kadar niye dert aldı
Oda başkanlıklarına da sendika başkanlıklarına da yıl dönem şartı gelmeli adam sanki koltuğa yapışmış sanki ondan başkası yok bulunmaz hint kumaşı mubarek
Sadece cenaze mesajı atmaktan başka bir vasfı olmayan ticaret odamız var!!!! Kayseri’ye gidinde ticaret odası nasıl esnafa fabrikalara destek veriyor yerinde görün derim
Samsunun ekmeğini yiyip, sonrasında biz olmazsak aç kalırdınız diyen zihniyet ile aynı bir tso başkanı ile bu işler yürümez.
samsuna 5 kuruş faydası olmayan godomanlar topluluğu olmalı kurumun adı birde başında samsun adı var.. samsun için ne yapar bu adamlar sadece güçleri birleştirip kendi menfaatleri için kullanırlar..
kapalı kapılar arkasında adaylık çalışması yapan murzioğlu ne anlatıyon sen yahu.. şehrin sanayi kesminde koca bir yüksün zeki.. anca siyasilere yalakalık yaparak biyerlerdesin.. haksızlık karşısında hep sustun.. nerede güç var sen ordasın.. boş yapma zeki terk et git orayı
Ayıptır… yazıktır…zeki bey oraya bir dönem için gelmişti bunu da tüm işadamlarının önünde söz vermişti… ama ne hikmetse sözünü yedi itibarını sıfırladi…. Bırak kardeşim artık… erdem sahibi ol.. sözünde dur… beşinci dönem oldu…. Edep ya… ne iş yaptığın belli değil… iş adamı sıfatınız bile yok belki de… çakma şirketlerle ticaret odası Başkanlığı mı olur….!??
Samsun TSO’dan uzun samandır haber servis edilmiyordu. Eskiden toplantılar canlı yayınlanırdı. Bu küfür olayı Samsun adına üzüntü verici bir olay.
YAZIK...Zeki Başkan derhal istifasını vermeli,O makam Babasının makamı değil..!!!Yetersiz olduğu suçluluk psikolojisi ile sinkaflı küfür etmesi bu meclise yakışmadı,Yarından tezi yok derhal istifa etmeli...