Samsun Yurt Savunma
HaberlerAsayiş

Samsun'u sarsan baldız cinayeti ve intihar olayında cenazeler toprağa verildi

Samsun'u sarsan cinayet ve intihar olayında öldürülen baldız Nigar Aslan ve öldürüp intihar eden enişte Hasan Aydın'ın cenazesi, aynı gün toprağa verildi.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'u sarsan baldız cinayeti ve intihar olayında cenazeler toprağa verildi

Samsun'da Kökcüoğlu mahallesinde yaşanan cinayet ve intihar olayı kenti sarsarken, acı olayda hayatını kaybeden baldız ve eniştenin cenazeleri son yolculuklarına uğurlandı.

İlkadım ilçesi Kökçüoğlu mahallesinde dün akşam saatlerinde önce cinayet sonrada intihar şoku yaşandı. Bayram ziyareti için Kökçüoğlu mahallesindeki eve giden enişte Hasan Aydın burada iki çocuk annesi baldızı Nigar Aslan ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine enişte Hasan Aydın baldızı Nigar Aslan'ı silahla vurarak öldürdü. Baldızını öldüren enişte ise aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.

Samsun'da yaşanan baldız cinayeti ve intihar olayı sonrası eniştesinin silahından çıkan mermilerle can veren Nigar Aslan'ın cenazesi göz yaşları arasında toprağa verildi. Baldızı Aslan'ı öldürüp intihar eden Hasan Aydın'ın cenazesininde toprağa verildiği bildirildi.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (1)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
H
HACIBEKİROĞLU

OLAY NEYMİŞ BURADA BİLEN VAR MI?

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.