Samsun'un Alaçam ilçesinde İlçe Mezarlığında sürdürülen ağaç budama çalışmaları tepkilere neden oldu. Alaçam ilçe mezarlığında bir süredir devam eden ağaç budama çalışmaları sonrası mezarlıktaki yeşil örtünün ortadan kalktığı görüldü.
Alaçam ilçesinde gerçekleştirilen mezarlık bakımına tepkiler sürüyor. Samsun'un Alaçam ilçesindeki ilçe mazarlığında başlatılan ağaç budama çalışmalarında mezar yerleri zarar gördü, yeşil örtü ile kaplı olan mezarlık alanı kesilen ağaçlar sonrası adeta çıplak kaldı.
ALAÇAM MEZARLIĞINDA AĞAÇ KESİMİNE TEPKİ
Alaçam İlçe Mezarlığında ağaçların kesilmesi ve budama çalışmaları sırasında mezar yerlerinin zarar görmesi ile ilgili Alaçam sakinleri ise sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla duruma tepki gösteriyor. Mezarlıktaki yakınlarına ait mezarların yapılan ağaç kesimi ve budama çalışmalarında zarar gördüğünü söyleyen vatandaş, mezarlıkta ağaç katliamı yapıldığını öne sürüyor.
Samsun Büyükşehir Belediyesi ise Alaçam ilçesindeki mezarlıkta yapılan çalışmalarda zarar gören mezar yerlerinin onarılacağını açıklarken, Alaçam sakinleri ise sosyal medya paylaşımlarında İlçe Mezarlığında budama ve kesim işini yapan görevlilerin işi bilmediklerini iddia ediyor.Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr

















Ağaçlar budama yapılmamış, ağaçlar resmen yok edilmiş. Liyakatsiz insanlardan doğru görev beklenmez. Ülkemizin başına bela olan bir zihniyetle karşı karşıyayız.
kuşlara yuva yapacak yer kalmadı :(