SAMSUN HABER
Yayınlanma: 22 Eylül 2025 - 12:35
Güncelleme: 23 Eylül 2025 - 15:08

Samsun'un Atakum ilçesi Çatmaoluk mahallesinde yine barınak krizi!
Samsun'un Atakum ilçesi Çatmaoluk mahallesinde yine barınak krizi çıktı. Samsun'un Atakum ilçesinde bugün barınak yapımı için Atakum Belediyesi'nin iş makinelerini Çatmaoluk mahallesine göndermesi, mahalle sakinlerini ayaklandırdı.
SAMSUN HABER
22 Eylül 2025 - 12:35
Güncelleme: 23 Eylül 2025 - 15:08
İlginizi Çekebilir
















DOĞRU DİYORLAR BAKANLIK CEZA YAZIYOR KAYMAKAM BİYERDEN SIKIŞTIRIYOR MERKEZE KURACAK HALLERİ YOKYA DAĞIN BAŞINA KURUYORLAR SONUÇTA
Doğru diyorlar bakanlık şart koşuyor yapmazlarsa belediyeye cezası olacak
Hayvanlarda can taşıyor ama onlara farklı çözüm üretip onlara harcanan korkunç paraları bu zor zamanda ihtiyaç sahiplerine verilse insanlık adına iyi bir iş olur.
KİMİ KANDIRIYORSUNUZ.YALAN SÖYLEMEYIN.BAKANLIK KANUNLA SİZE BARINAK YAPMA MECBURİYETI GETIRIYOR.YER SEÇIMI PROJE ATAKUM BELEDİYESİ HAZIRLAR BAKANLIGA SUNAR.BAKANLIK GELİPTE SENİN SECTIĞİN YERİ GÖSTERMIYOR.ONU BİLE BECETEMEDİNIZ.
Yahu uyutun şu hayvanları. Milyonlarca lira para akıtılacak şu sokak köpeklerine. Yazık değil mi o paraya? Etinden de, sütünden de faydalanamıyorsun, üstüne bir de masraf ediyorsun. Yazik harcanan paralara.
Sen derin bir uyku çek sonra konuş.Uyanmasanda olur.
Keşke sen ve senin zihniyetinde olanları uyutsalar :)