Samsun'un Canik ilçesinde kar yağışı nedeniyle 25 Kasım Pazartesi günü için tatil edilen okullar açıklandı. Samsun Valiliği, Canik ilçesinde Pazartesi günü tatil edilen okulların listesini yayımladı.
Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada Canik ilçesinde 25 Kasım Pazartesi günü tatil edilen okullarla ilgili şu açıklama yapıldı:
"Kırsal mahallelerimizde taşıma merkezi olan aşağıdaki okullarımızda 25 Kasım Pazartesi bir gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir. Gödekli İlkokulu, Çamalan İlkokulu, Başkonak İlk ve Ortaokulu, Başalan Cumhuriyet İlkokulu Başalan Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Gökçepınar İlk ve Ortaokulu, Hacınaipli İlk ve Ortaokulu, Düzardıç İlkokulu, Gölalan İmam Hatip Ortaokulu. Kırsal mahallelerimizden taşıma yoluyla merkez okullarımıza gelen öğrencilerimiz 25 Kasım Pazartesi izinli sayılacaklardır.