Samsun Valiliği
HaberlerGüncel

Samsun'un Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu villa iddiasına açıklama yaptı

Samsun'un Kavak İlçe Belediyesi Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Sözcü Gazetesinde kendisi ile ilgili yer alan 'AKP'li başkan belediye imkanıyla villa yaptırdı' başlıklı haberde yer alan iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'un Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu villa iddiasına açıklama yaptı

Samsun'un Kavak İlçe Belediyesi Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, belediye imkanları ile villa yaptırdığını gündeme getiren İYİ partili Meclis üyesi Ahmet İçli'nin iddialarına yanıt verdi.


Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, Sözcü Gazetesine de haber olan iddialarla ilgili açıklamasında, "Son günlerde Kavak İYİ Partili bir Meclis Üyesi tarafından hakkımda yapılan, sosyal medya, yazılı, görsel ve sesli medyaya servis edilen tamamen mesnetsiz, dayanaktan yoksun ithamlar, şahsımı ve partimi yıpratmaya dönük ortaya atılan gerçek dışı beyan, iftira ve karalamaya yönelik asılsız iddialarla ilgili, söz konusu kişi hakkında gerekli adli ve hukuki işlemlerin yapılması için avukatım tarafından ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Basın ve Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım." dedi.
Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.