HaberlerSamsun Haber
Samsun Yurt Savunma-CANİK Amerika'da NRA Fuarında boy gösterecek
Samsun Yurt Savunma-CANİK, Amerika'da 24-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek National Rifle Association Of America (NRA) 2025 Fuarında boy gösterecek.
Samsun Kent Haber


Samsun Yurt Savunma-CANİK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, 24-27 Nisan tarihleri arasında Amerika'da düzenlenecek National Rifle Association Of America (NRA) 2025 Fuarına katılacaklarını açıkladı.
Samsun Yurt Savunma-CANİK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, katılacakları NRA 2025 Fuarı ile ilgili yaptığı açıklamada, ABD'nin yalnızca kendileri için büyük bir pazar olmadığını, aynı zamanda dünya genelindeki tüm hafif silah üreticileri için de belirleyici bir merkez konumunda yer aldığını söyledi.Bu pazarın yapısı ve dinamiklerinin küresel trendleri etkilediğini vurgulayan CAhit Utku Aral, "CANİK olarak biz de dinamik ve sağlam temellere dayanan büyüme stratejimizle bu pazarda hem derinleşiyor hem de ölçekleniyoruz. METE MC9 PRIME modelimiz, performansı ve kompakt yapısıyla Amerikalı kullanıcıların beklentilerine doğrudan hitap ediyor. Bunun yanında MECANiK MO4 ile optik pazardaki iddiamızı güçlendiriyoruz. Bugün striker-fired polimer tabanca segmentinde ABD’de yüzde 9 gibi büyük bir pazar payına sahibiz ve bu oranı artırmak için inovatif ürünler, etkili iletişim ve yaygın satış sonrası destek mekanizmalarıyla çalışıyoruz. Ayrıca uluslararası ticarette yaşanabilecek yeni gümrük düzenlemeleriyle doğacak fırsatlar için de hazırız. Amacımız sadece ürün satmak değil sahada güçlü, kalıcı ve güvenilir bir çözüm ortağı olmaktır" dedi.
Dünya hafif silah pazarının yüzde 80’ini oluşturan en büyük ihracat pazarı ABD'de de iğne ateşlemeli polimer gövdeli tabanca segmentinde yüzde 9’luk paya ulaşan CANiK, NRA 2025 fuarında yeni ürünlerini geniş kitlelerle buluşturacak.Türk savunma sanayisini ABD’de başarıyla temsil eden CANİK, daha iddialı hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. ABD pazarındaki payını istikrarlı şekilde artıran CANiK, Güney Florida’daki yeni üretim tesisiyle birlikte artık Amerika’da yerli üretici statüsü kazanmış durumda. Bu doğrultuda CANiK, 24-27 Nisan tarihleri arasında Georgia, Atlanta’da düzenlenen, Amerika’nın en köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan NRA (National Rifle Association of America)’nın yıllık toplantı ve fuar etkinliğinde yer alacak.Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.



