Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Samsun'un Vezirköprü ilçesi doğumlu Piyade Uzman çavuş Mustafa Yıldız'ın annesi ile yaptığı telefon görüşmesinde söylediği son sözler ortaya çıktı.
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Samsunlu Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız'ın (25) şehit olmadan 2 saat önce Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşayan annesi ile telefonda görüştü.
ŞEHİDİN SON SÖZLERİ: MERAK ETME ANNE ÜŞÜMÜYORUM
Telefon görüşmesinde Samsunlu şehit Mustafa Yıldız'ın annesine "Şu an nöbetteyim, yağmur yağıyor" dediği, anne Zübeyde Yıldız'ın da "Oğlum üşütme sakın, hasta olma" yanıtı verdiği şehit Yıldız'ın ise "Merak etme anne, üstüm sağlam, nöbet kulübesindeyim, üşümüyorum" dediği öğrenildi. Şehit Yıldız'ın en son iki ay önce ailesinin yanına izne gittiği öğrenildi.














