Samsunspor, Konferans Ligi play-off rövanş karşılaşmasında Shkendija takımını 4-0 yendi.
Konferans Ligi play-off rövanş karşılaşmasında Samsunspor, Shkendija ile 19 Mayıs Stadında karşı karşıya geldi. Samsun'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçın ikinci yarısında Samsunspor 53. dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını yapan Ntcham, Samsunspor'u 1-0 öne geçiren golü attı.
Karşılaşmanın 70. dakikasında sahneye çıkan Cherif Ndiaye Samsunpor'un ikinci golünü attı. Cherif Ndiaye bu golle Avrupa maçlarında ilk golünü ağlara gönderirken, Marius maçın 79 ve 90+2 dakikasında iki gol atarak skoru 4-0 yaptı. Samsunspor Konferans Ligi play-off rövanş maçında Shkendija takımını hakemin bitiş düdüğü ile birlikte 4-0 yendi.Tahmini okuma suresi: 1 dakika.


















Sayın Editör Bir Samsunspor sevdalısı olarak stadyumun boş olmasına çok üzüldüm. Bedava bilet kampanyası olduğu halde Stadyum boş kaldı. Bunun sebebi nedir diye düşünülmeli. Hani her mesajın altına yorum yapan Heryerde Trabzon’a yapıştırırsan Samsunlu Dostlar dün gece nerdeydiniz? Büyük takım seyircisi nerdeydi. Hani Trabzon aşağı Trabzon yukarı laf söyleyenler bu maç Trabzonspor’un olsaydı Statta 1koltık boş olmazdı. Lütfen Takımımıza sahip çıkalım. Tamam takım Yüksel Beyin olabilir Fakat Samsunspor Atatürklü arma Samsun’dur. Saygılar