HaberlerSpor
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Don Kişot açıklaması!
Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Don Kişot açıklaması! Yüksel Yıldırım, vali, belediye başkanı ve Samsunspor taraftarına seslenerek "Tek başıma Don Kişot olmak istemiyorum" dedi.
Samsun Kent Haber


Samsunspor Kulubü Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun'un Samsunspor'a sahip çıkması gerektiğini ve tek başına Don Kişot olmak istemediğini söyledi.
Samsunspor Kulübü Başkanı Yıldırım, Hedef Halk Gazetesi'nden Davut Aktaş'a yaptığı özel açıklamada, "Samsun, Samsunspor'a sahip çıkmıyorsa tek başıma Don Kişot olmak istemiyorum. Belediye başkanı, vali, yerel yönetimler ve taraftarın kulübe sahip çıkması lazım. Ben tek başıma istemişim, bunun hiçbir anlamı yok. Bunu şehrin istemesi lazım. Bu işleri para için yapmadığım da aşikardır" dedi.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.



