Samsun Yurt Savunma

Samsunspor PFDK'ya verildi! Gisdol'e omuz atan Uğurcan Çakır ise pas geçildi

Samsunspor Kulübü, Trabzonspor maçında küfürlü tezahürat ve saha içi olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edilirken, Teknik Direktör Gisdol'e omuz atan Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ise pas geçildi.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsunspor PFDK'ya verildi! Gisdol'e omuz atan Uğurcan Çakır ise pas geçildi
Metro Turizm

Türkiye Futbol Federasyonu, Samsunspor Kulübünü, Trabzonspor maçının ardından PFDK'ya sevk etti.

Samsunspor'un 3-1 galip geldiği Trabzonspor maçının ardından hem Samsunspor hem de Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi. Oynanan maçta Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol'e omuz atan Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ise PFDK'ya verilmedi.

Samsunspor taraftarı ise kaleci Uğurcan Çakır'ın pas geçilirek Samsunspor Kulübü'nün küfürlü tezahurat ve saha içi olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi. Samsun 19 Mayıs Stadında oynanan karşılaşmanın sonunda Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol'e omuz atmış bu davranışı nedeniyle tepki çekmişti. Kaleci Çakır daha sonra bu hareketi nedeniyle özür açıklaması yapmıştı.
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (2)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
a
ali veli

fenerli biri omuz atsa gel bir daha vur diye yazarsınız.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
S
Sero

Yakında topu gidecek o federasyonun..

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.