Samsun Yurt Savunma

Samsunspor Türkiye Kupası 3. tur maçını penaltılarda 4-2 kazandı

Samsunspor, Bayburt Özel İdare takımı ile yaptığı Türkiye Kupası 3. tur maçını penaltı atışları ile 4-2 kazanarak, üst tura yükseldi.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsunspor Türkiye Kupası 3. tur maçını penaltılarda 4-2 kazandı

Samsunspor Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında Bayburt Özel İdare takımını penaltı atışlarında yendi.

Bayburt Özel İdare sahasında oynanan maçın ilk ve ikinci yarısı golsüz sona ererken, penaltı atışlarına geçildi. Samsunspor penaltı atışlarında Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında Bayburt Özel İdare'yi 4-1 yenerek mağlup etti.

Türkiye Kupası 3. tur maçını penaltı atışları ile kazanan Samsunspor'da ise Teknik Direktörümüz Thomas Reis, Bayburt Özel İdarespor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. Thomas Reis, Türkiye Kupası 3. tur maçı sonrası yaptığı açıklamada, takımının performansından memnun olmadığını söyleyerek şunları dile getirdi:
"Açıkçası, sonuçtan ötürü çok mutluyum ama gösterdiğimiz performanstan memnun değilim çünkü çok iyi bir performans sergileyemedik. Rakibimiz ise iyi oynadı ve bugün kazanabilirlerdi. Bu konu hakkında takımdaki arkadaşlarla konuşmam gerekecek. Elbette bizim için Süper Lig çok önemli, ancak ciddiye almadığımızda ya da kendi performansımızı gösteremediğimizde bu tür maçlarda bile sıkıntı yaşayabileceğimizi gördük. Rakibimizi, gösterdikleri performanstan dolayı da tebrik ediyorum."

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.