Samsun Yurt Savunma
HaberlerSamsun Haber

Samsunspor'un Galatasaray ile maçı var fabrikalar dumanı salıyorda salıyor!

Samsunspor'un Galatasaray ile maçı var fabrikalar dumanı salıyorda salıyor! Samsun'da bu akşam oynanacak Samsunspor-Galatasaray maçının heyecanı yaşanırken, karşılaşmanın oynanacağı Tekkeköy ilçesinde bulunan sanayi tesislerinin bacalarından çıkan dumanlar da yine gündem oldu.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsunspor'un Galatasaray ile maçı var fabrikalar dumanı salıyorda salıyor!

Samsunspor'un Tekkeköy ilçesinde bulunan 19 Mayıs Stadında bu akşam maçı var. Stadın yanındaki fabrikaların bacalarından ise dumanlar yükseliyor! Ciğerlerimiz yanacak

Samsunspor taraftarları, bu akşam oynanacak Samsunspor-Galatasaray maçına kilitlenirken bir yandan da karşılaşmanın oynanacağı 19 Mayıs Stadının yakınlarında bulunan sanayi fabrikalarının baca gazlarına tepki gösterdi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan 19 Mayıs Stadında Süper Lig'in iki ekibi karşı karşıya gelecek. Samsunspor-Galatasaray maçına saatler kala Tekkeköy ilçesinde stadın yakınlarında bulunan fabrikaların bacalarından ise dev dumanlar yükseliyor. Samsunspor taraftarları fabrikaların baca gazlarından dolayı ciğerlerinin yandığını, keskin kötü bir kokuya maruz kaldıklarından şikayet ederken, maç günleri fabrikaların yüksek tempoda çalışmasına ise anlam veremediklerini söylüyor.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (1)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
H
Horoz gübre

Cengizin bacasından böyle duman çıkmaz burası horoz gübrenin olduğu yerdir.

Yanıtla
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.