Sefo Samsun etkinliği için dudak uçuklatan rakam istedi!
Samsunlu ünlü rapçi Sefo, İstanbul'da düzenlenecek Samsun etkinliğinde sahne almak için dudak uçuklatan rakam istedi.


Samsunlu ünlü rapçi Sefo'nun Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON) tarafından İstanbul'da düzenlenecek Samsun Tanıtım Günlerinde sahne almak için, astronomik bir rakam talebinde bulunduğu gündeme geldi.
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından 5-8 Kasım 2026 tarihleri arasında İstanbul'da Atatürk Havalimanı-Millet Parkında Samsun Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SEFO SAMSUN TANITIM GÜNLERİ KONSERİ İÇİN DUDAK UÇUKLATAN RAKAM İSTEDİ
Samsun Tanıtım Günlerinde sahne alması için Samsunlu ünlü rapçi Sefo'ya gidildiği, Sefo'nun Samsun Günleri etkinliğinde 10 milyon TL karşılığında sahne alabileceğini söylediği iddia edildi.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nun (SAMKON) Sefo'nun konser için 10 milyon TL istemesi üzerine, Üsküdar doğumlu aslen Adıyamanlı olan sanatçı Zara ile anlaştığı öğrenildi.
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.



