Akif Çağatay Kılıç'tan şehit Mete Yahşi açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ramazan Bayramında Samsun'un Ladik ilçesi doğumlu piyade uzman çavuş Mete Yahşi'nin şehit düşmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bayram günü bize bu acıyı yaşatanlar, bunun bedelini en ağır şekliyle ödüyor, ödemeye de devam edecekler" dedi.
Bakan Çağatay Kılıç Ramazan Bayramı mesajı yayımladı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Akif Çağatay Kılıç, Çarşamba'da sağanak yağıştan etkilenen arazileri incelediSamsun'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çarşamba ilçesinde sağanak yağış nedeniyle sular altında kalan tarım arazilerinde incelemelerde bulunarak çiftçilerin sorunlarını dinledi.
Akif Çağatay Kılıç Şırnak'ta PKK'ya gözdağı verdi: Bu ülkeyi bölemeyeceklerGençlik ve Spor bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bölücü terör örgütü katil bir örgüttür, taşerondur, maşadır ve aynı zamanda özellikle tüm bölgenin değerleriyle, inancıyla, gelenek ve görenekleri ile kavgalıdır" diye konuştu.
Samsun'da CHP'liler Atakum sahilinde Adalet Nöbeti tutmaya başladıSamsun'da CHP'liler Atakum sahilinde Adalet Nöbeti tutmaya başladı. Samsun'da CHP'liler Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşüne destek vermek için Atakum ilçesi sahilinde Adalet Nöbeti tutmaya başladı.
Çağatay Kılıç, Çarşamba ilçesinde yaşanan sel felaketi ile ilgili açıklama yaptıÇağatay Kılıç, Çarşamba ilçesinde yaşanan sel felaketi ile ilgili açıklama yaptı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen sel felaketi ile ilgili açıklamada bulundu.
Bahçeli'den Adalet Yürüyüşü tepkisi: Pensilvanya'ya kadar gidin geri gelmeyinMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü ile ilgili, "Soluğunuz yeterse Pensilvanya'ya kadar gidin, geri gelmeyin" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Külliyede STÖ'lere seslendiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Külliyede STÖ'lere seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine "Bu ülkenin gençlerini ne Kandil ve Pensilvanya'daki terör baronlarına ne de uyuşturucu terörüne asla feda edemeyiz." dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu: Adalet arayan bütün mağdurlar için yürüyorumKemal Kılıçdaroğlu: Adalet arayan bütün mağdurlar için yürüyorum. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü sırasında, partisinin Çamlıdere yol ayrımında gerçekleştirilen Grup Toplantısına katılarak burada açıklamalarda bulundu.
CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin: Tersane sahası 20 yıldır boş duruyorCHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin: Tersane sahası 20 yıldır boş duruyor. CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Tekkeköy ilçesinde bulunan tersane sahasının 20 yıldır boş durduğunu belirterek, bu duruma tepki gösterdi.
MHP'nin 19 Haziran'da yapılan olağanüstü genel kurulu iptal edildiMHP'nin 19 Haziran'da yapılan olağanüstü genel kurulu iptal edildi. MHP'nin 19 Haziran 2016 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulu Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesince, iptal edildi.
Yıldırım: Darbeciler Türkiye Yunanistan ilişkisine darbe vurmasınBaşbakan Yıldırım "Biz, ülkemize karşı açık darbe yapan kişilerin iadesini arzu ederiz, isteriz. Hukukun verdiği karara saygılıyız ama istiyoruz ki darbeciler, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere darbe vurmasın" dedi.
Bakan Çağatay Kılıç, Samsun'da şehit ve gazi aileleri ile iftarda buluştuGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından şehit Ömer Halisdemir Salonunda düzenlenen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleri ile biraraya geldi.
Erhan Usta yemekten zehirlenen askerlerle ilgili mecliste konuştuErhan Usta yemekten zehirlenen askerlerle ilgili mecliste konuştu. MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Manisa'da yemekten zehirlenen askerlerle ilgili mecliste yaptığı konuşmada, "Bütün kışlalar denetlenmelidir" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı'dan Erhan Usta'ya sert çıkışAK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun Milletvekilleri için "Samsun Milletvekilleri nerede" diye soran MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta'ya sert çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepkiCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne ilişkin, "Eğer adaleti arıyorsan, adaleti aramanın makamı da yeri de Türkiye'de parlamentodur." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sahil Güvenlik Komutanlığının 35'inci yılını kutladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sahil Güvenlik Komutanlığının 35'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sahil Güvenlik Komutan Vekili Tuğamiral Bülent Olcay'a bir mesaj gönderdi.
Binali Yıldırım'dan Adalet Yürüyüşü eleştirisi: Darbeye karşı yürüBinali Yıldırım'dan Adalet Yürüyüşü eleştirisi: Darbeye karşı yürü. Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşünü eleştirerek, "Yürüyeceksen darbeye karşı yürüyeceksin, darbeye karşı." dedi.
Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşünün ikinci gününde 22 kilometre yol yürüdüKıılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşünün ikinci gününde 22 kilometre yol yürüdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için Güvenpark'tan başlattığı yürüyüşün ikinci bölümünü tamamladı.
Erhan Usta'dan önerge tepkisi: AK Parti Samsun milletvekilleri neredeMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Madikal, Biyomedikal ve Tıbbi Cihaz İleri Teknoloji Endüstri Bölgesi kurulması ile ilgili verdikleri önergenin rededilmesi üzerine mecliste yaptığı konuşmada, "Samsun milletvekilleri nerede" diye sordu.
Bahçeli: CHP adalet diyerek anarşiye göz kırpmaktadırMHP Genel Başkanı Bahçeli, "Adalet, yolda bulacağımız kayıp eşya, yürürken ayağımıza takılacak bir gömü değildir. CHP, adalet diyerek anarşiye göz kırpmaktadır." değerlendirmesinde bulundu.
Başbakan Yıldırım: Sokakta adalet aranmazBaşbakan Yıldırım, CHP'nin Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü hakkında, "Sokakta adalet aranmaz. Türkiye bir hukuk devleti..." dedi.
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşünü eleştirdiBahçeli, Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşünü eleştirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü ile ilgili açıklamalarda bulundu.
SP Samsun İl Başkanı Armutçu'dan D-8 açıklamasıSaadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, D-8'lerin Kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Kurtuluşun reçetesi D-8'dir" dedi.