YEDAŞ, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde bulunan huzurevlerini ziyaret ederek yaşlıların yüzünü güldürdü.
YEDAŞ Samsun Bölge Müdürü Emin Uğur Asan, Sinop Bölge Müdürü Koray Keseroğlu, Ordu Bölge Müdürü Mustafa Öztürk, Amasya Bölge Müdürü Niyazi Bilgi ve Çorum Bölge Müdürü Onur Akyazıcı’nın katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde, huzurevi sakinleriyle bir araya gelindi. Gerçekleşen ziyaretlerde yaşlılarla uzun süre sohbet edilerek onların anıları ve yaşam tecrübeleri dinlendi. Küçük hediyeler takdim edilerek huzurevi sakinlerinin yüzlerinde tebessüm oluşturulurken, onlarla keyifli vakit geçirildi. Huzurevi yetkilileri gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Bu ziyaretler, huzurevi sakinleriyle kurulan bağların güçlenmesine yönelik farkındalık oluşturdu.
"Toplumsal değerlerimize sahip çıkmak, bizim için büyük bir sorumluluk. Bu ziyaretlerle onların hayatlarına küçük de olsa bir dokunuş yapabiliyorsak, bizim için en büyük mutluluk budur. Toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, gelecek yıllarda da bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz." dedi.