HaberlerSamsunspor
Yılport Samsunspor Başkanı Yıldırım'dan son dakika Tomane açıklaması
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Tomane ile görüştüğü yönündeki bilgileri yaptığı son dakika açıklaması ile yalanladı.
Samsun Kent Haber

Alacaklarının ödenmemesi sebebi ile Samsunspor'u Futbol Federasyonuna şikayet eden Tomane'ye alacağının ödendiği ve Yüksel Yıldırım'ın da bu futbolcu ile İstanbul'da görüştüğü gündeme gelmişti.
Yılport Samsunspor Başkanı Yıldırım, bu gece saatlerinde sosyal medya sayfasından Tomane ile ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Başkan Yüksel Yıldırım, Tomane ile hiç bir görüşmesinin olmadığını belirterek, yaptığı açıklamada, "Tomane istanbul'a bu akşam inmiş olması lazım. Hiç bir görüşmem olmadı. Yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisi ile görüşmek istiyorum ama Menejeri olmadığı için görüşmek istemiyor. Gerçek haber budur. Yazılan gerçek haber değildir! Tomane'nin 2 yıl daha kontratı var." dedi.
Kaynak: Samsun Kent Haber
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.



