Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırıl, 5'inci futbol kulübünü satın alıyor. Yüksel Yıldırım'ın satın alacağı yeni takım Makedonya 1. Lig’inden Tikves Kavadarci takımı olacak.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yeni bir futbol kulübü daha satın alıyor. Yüksel Yıldırım, Süper Lig'de Samsunspor'u zirveye oynatırken, satın aldığı futbol kulüpleri ile de gündemden düşmüyor. Yüksel Yıldırım şimdi de Tikves Kavadarci kulübünü satın alacak.
Samsunspor Başkanı Yıldırım'ın balkanlarda mücadele eden Kuzey Makedonya 1. Lig ekibi Tikves Kavadarci kulübünü satın alacağı gündeme geldi. Yıldırım'ın Tikves Kavadarci kulübü ile görüşme halinde olduğu ve anlaşmanın ileri ki günlerde kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'ın satın alacağı gündeme gelen Tikves Kavadarci takımının ise bu sezon Makedonya 1. Lig’inde toplam 18 maça çıktığı söz konusu maçlarda 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldığı, kopladığı 14 puanla 12 takımlı ligde 9. sırada bulunduğu öğrenildi. Yüksel Yıldırım'ın satın alacağı Tikves Kavadarci takımının ayrıca Kuzey Makedonya Kupasını kazandığı da bildirildi.Öte yandan Yüksel Yıldırım, daha önce Amissos Futbol Grubu, Samsunspor ve Ligue 2 kulübü Dunkerque sonrası Demba Ba’nın başkanı olduğu Senegal takımı Amitie'yi de satın almıştı. Yıldırım, Tikves Kavadarci takımını da satın alması halinde, 5 kulübün sahibi olacak.
Amissos bir takım değil. Yanlış haber yapıyorsunuz. Amissos grup bütün sahip oldukları takımları tek çatı altında topladıkları gruptur.
Başkan yurt dışı yerine Samsun ve Samsunspor için 2.3.Liglerden takım alıp birinci lige çıkarıp Samsunspor'un pilot takımı olması çok anlamlı ve çok doğru olur. Başkan neden bunu düşünmüyor. Samsun çok kozmopolit bir Şehir Atakum, Atakum, Bafra, Çarşamba, Vezirköprü 2.3 liglerde en az iki üç takımı olmalı Trabzonun bir çok ilçe takımları var Samsun'un iş adamları nerede