SAMSUN ÇİFTLİK CADDESİNDE ZAMLI OTOPARK ÜCRETLERİ UYGULANMAYA BAŞLANDI

Samsun'da yeniden trafiğe açılan Çiftlik caddesinde PARKOMAT'lar kaldırıldı, Samsun Büyükşehir Belediyesi otopark ücretlerine zam yaparak caddenin otopark ücretlerini belediyenin şirketine bağladı.
17 Ekim 2020 Cumartesi 15:53 GÜNCEL
Samsun'da trafiğe açılan Çiftlik caddesinde yeni ve zamlı otopark ücretleri uygulanmaya başlandı.
31 Mart seçimleri öncesi Samsunluların tepki gösterdiği PARKOMAT uygulaması, seçim sonrası Çiftlik caddesinin trafiğe açılması ile birlikte burada da uygulanmaya başlamıştı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Çiftlik caddesinde yeni yaptıı düzenleme ile caddeden Parktek şirketine ait PARKOMAT'ları kaldırarak bunun yerine caddenin otopark işletmesini belediye bağlı Anakent Turizm Tic. Ltd. şirketine bağladı.
Samsun'da Çiftlik caddesinde araç otopark ücretleri Anakent Turizm Tic. Ltd.Şirketine bağlı görevliler tarafından alınırken, burada otopark ücretlerine de fiyat artışı uygulandı. Buna göre Samsun'un Çiftlik caddesinde yeni alınan kararlar kapsamında 0-15 dakika ücretsiz olurken, 15 dakika ile 1 saatlik otopark ücreti 10 TL, 1 saat ile 2 saat arası otopark ücreti 15 TL, 2 saat ile 3 saat otopark ücreti 20 TL, 3 saat ile 5 saat arası otopark ücreti 25 TL, 5 saat ile 24 saat otopark ücreti ise 40 TL oldu.
YORUM EKLE
Lütfen Dikkat Lütfen Dikkat: Bu sitedeki içeriklere yapılan yorum ve düşünceler tamamıyla yorum sahiplerine aittir. Küfür, hakaret, ırkçılık, siyasi, spam, ticari reklam vb. içerikli yorumlar yayınlanmaz, bu yorumları yapan kişiler sistem tarafından yasaklanır.