Samsun'da o şirkete kayyım! TMSF yayımladı!
Samsun'da o şirkete kayyım! TMSF resmi internet sitesinde yayımladı! Samsun Çarşı Mağazası'na TMSF kayyım atandığını duyurdu.

Samsun'da Alihan Kuriş soruşturması kapsamında tutuklanan işadamı Recep Duman'a ait olan Samsun Çarşı Mağazası'na kayyım attandığı TMSF'nin resmi internet sitesinde yayımlandı.
Samsun'da önceki gün kentte faaliyet gösteren bazı kuyumculara Süleymancılar lideri Alihan Kuriş soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 kişi gözaltına alınarak Ankara'ya götürüldü. Operasyonun ardından ise aralarında Kuriş soruşturması kapsamında daha önce tutuklanan işadamı Recep Duman'a ait Samsun Çarşı Mağazası'na kayyım atandığı gündeme gelmişti.

TMSF ise resmi internet sitesinde kayyım olunan şirketler listesine Samsun Çarşı Mağazasını da ekledi. Samsun'da Alihan Kuriş soruşturması kapsamında daha önceki süreçte tutuklanan İlyas Çiçek'e ait Üstün Avize'ye de kayyım atanmıştı. TMSF'nin kayyım olunan şirketler listesinde Samsun'dan Samsun Çarşı Mağazası ve Üstün Avize ile birlikte kırmızı bültenle aranan FETÖ firarisi Metin Ayar bulunuyor.
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.



