Samsun Yurt Savunma
HaberlerAsayiş

Samsun'da Süleymancılar Operasyonunda 3 işadamı böyle gözaltına alındı

Samsun'da Süleymancılar Operasyonunda kentte tanınan 3 işadamları İlyas Çiçek, Recep Duman ve Enes Duman böyle gözaltına alındı

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da Süleymancılar Operasyonunda 3 işadamı böyle gözaltına alındı
Metro Turizm

Samsun'da Süleymancılara yönelik yapılan 4. dalga operasyonunda, 3 işadamının gözaltına alınması ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Samsun'da tanınan 3 işadamı, Süleymancılar olarak bilinen cemaat yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. 3 işadamının ise nasıl gözaltına alındıkları ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

SAMSUN'DA SÜLEYMANCILAR OPERASYONU! 3 İŞADAMI GÖZALTINDA

Samsun'da işadamları İlyas Çiçek, Recep Duman ve Enes Duman, Süleymancılar yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alındı. Süleymancılar yapılanmasına yönelik 4. dalga operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen Samsun'daki 3 işadamının, özel ekipler tarafından yakalandığı ve gözaltına alındığı öğrenildi.

Samsun'da-Süleymancılar-Operasyonunda-3-işadamı-böyle-gözaltına-alındı

SAMSUN'DA 3 İŞADAMI TERS KELEPÇE İLE GÖZALTINA ALINDI 

Samsun'da 3 işadamının Süleymancılar yapılanması operasyonunda gözaltına alınması şok etkisi yarattı. Samsun'da bulunan Üstün Avize'nin sahibi İlyas Çiçek, Samsun Çarşı Mağazası sahibi Recep Duman ve Kuyumcü Enes Duman'ın Ankara'dan gelen ekipler tarafından önceki gün sabah saatlerinde ikametgahlarında ters kelepçe ile gözaltına alındıkları ev ve iş yerlerinde ise arama yapıldığı bildirildi. Samsun'da Süleymancılar operasyonunda gözaltına alınan İlyas Çiçek, Recep Duman ve Enes Duman'ın Ankara'ya götürüldükleri öğrenildi.

Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.