Samsun'da 'Şehirde Festival Var' sloganı ile düzenlenen Kültür Yolu Festivali, 'şehirde kavga var festivaline' dönüştü. Samsun Kültür Yolu Festivalinde kavgalar, bıçaklamalar alınan tüm tedbirlere rağmen devam ediyor.
Samsun'da Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen ücretsiz konserler, şehir eşkıyalarının adeta çekim merkezi oldu. Festival etkinlikleri kapsamında Batı Park alanında gerçekleştirilen konserlerde kavgaların, bıçaklama olaylarının önüne geçilemiyor.SAMSUN KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ KONSERİNDE YİNE KAVGA YİNE OLAY!
Samsun'da 20 Haziran 2026 tarihi itibari ile başlayan festivalin ilk konseri Derya Uluğ'un sahne aldığı Batı Park etkinlik alanında çıkan bıçaklı kavgada, bir genç ciğerine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandı. Ciğeri sönen gencin yaşam mücadelesi sürerken, Kültür Yolu Festivalinde bu seferde Buray konserinde tekme tokatlı kavga çıktı.Konser ve etkinlikleri, kavga çıkartacakları alanlar olarak gören şehir eşkiyaları, konserleri izlemeye gelen vatandaşıda artık tedirgin eder hale geldi.