SAMSUN HABER
Yayınlanma: 04 Temmuz 2025 - 12:27
Güncelleme: 14 Temmuz 2025 - 13:12
Samsun'u sarsan iddia! Belediye başkanı ve adamları bizi dövdü!
Samsun'u sarsan iddia! Belediye başkanı ve adamları bizi dövdü! Samsun'da Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal ve adamlarının, görüşmek için davet ettikleri bir aileyi döverek darp ettikleri gündeme geldi. Saldırıya uğrayan aile Mustafa Candal ve adamlarından şikayetçi oldu.
SAMSUN HABER
04 Temmuz 2025 - 12:27
Güncelleme: 14 Temmuz 2025 - 13:12
Samsun'da Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal'ın yanında bulunan adamları ile birlikte görüşme için Candal Alabalık Tesislerine çağırdıkları aileyi dövdükleri gündeme geldi. Aile, belediye başkan Candal ve adamları ile ilgili şikayetçi oldu.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 55 yaşındaki Oktay Kaplan, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal'ın görüşme daveti üzerine ailesi ile birlikte gittiği Candal Alabalık Tesislerinde, saldırıya uğradıklarını ve darp edildiklerini açıkladı. Tekkeköy ilçesinde 2 Temmuz Çarşamba günü akşam saatlerinde yaşanan olayda, 55 yaşındaki Oktay Kaplan, eşi ve çocukları ile birlikte gittiği Candal Alabalık Tesislerinde, belediye başkanı Mustafa Candal ve yanında bulunan H.K ve M.U'nun saldırısına maruz kaldıklarını söyledi. BAŞKAN VE ADAMLARI SALDIRDIAilesinin, belediye başkanı Mustafa Candal'ın Alabalık Tesislerinde çalışan bazı kişiler tarafından dolandırıldığını, bu konu ile ilgili görüşmek için Mustafa Candal'dan randevu istediklerini anlatan Oktay Kaplan, Gazete Gerçek'ten Haydar Öztürk'ün haberine göre "Başkan bize 2 Temmuz Çarşamba akşamı için Candal Alabalık Tesislerinde görüşme için randevu verdi. Biz de oraya gittik. Biz onu beklerken, başkanın aracıyla çıkış yaptığını gördük. Koşarak yanına gittim ve 'başkanım randevumuz vardı, konuşacaktık' dedim. Bana işinin olduğunu söyledi. Ben de kendisine 5 dakika görüşelim dedim. Ben bunu söyledikten sonra başkan bana küfürler etmeye başladı. Sonra araçtan inan H.K ve M.U ile birlikte bana ve oğluma saldırmaya vurmaya başladılar. Ben mide ameliyatı geçirdim. Başkan ve adamları benim kafama yumrukla vurdular. Bizi çağırdıkları yerde başkan adamları ile birlikte dövdü" dedi.

Darp olayı sonrası belediyenin satın alma müdürü olduğunu söylediği H.K'nın kendilerine küfür ederek "Gelmeyin lan...." dediğini kaydeden 55 yaşındaki Oktay Kaplan, yaşadıkları şok sonrası olay yerine ambulans, jandarma ve polisleri çağırdıklarını kaydetti. Kafasına aldığı darbeler sonrası ambulans ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldığını ifade eden Oktay Kaplan, "Eşimin ve kız çocuklarımın yanında beni ve oğlumu dövdüler. Olay sonrası Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek belediye başkanı Mustafa Candal ve yanındaki adamları H.K ve M.U'dan şikayetçi olduk" diye konuştu.
İlginizi Çekebilir