Samsun'a gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 seçimleri için, "Çok büyük bir oyla, çok büyük bir farkla büyük değişimi bu ülkeye yaşatacağız" dedi.
Samsun'da İlkadım Belediyesi ve Atakum Belediyesi'ni ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı İmamoğlu, Samsunluların adeta sevgi seline maruz kaldı. Ekrem İmamoğlu, gerçekleştirdiği ziyaret turlarında gencinden, yaşlısına vatandaşların ilgisi ile karşılaştı.


İMAMOĞLU'NUN İLK DURAĞI İLKADIM BELEDİYESİ OLDU
İmamoğlu'nun Samsun'da gerçekleştirdiği turun ilk durağı İlkadım Belediyesi oldu. Burada İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan İBB Başkanı İmamoğlu, milli mücadele kenti Samsun'da bulunmaktan büyük gurur ve onur duyduğunu söyledi.


EKREM İMAMOĞLU 2023 SEÇİMLERİ AÇIKLAMASI YAPTI
İmamoğlu, daha sonra Atakum Belediyesine geçerek burada da belediye başkanı Cemil Deveci ile birlikte partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. İmamoğlu, Atakum Belediyesi'nde yaptığı açıklamada 6'lı masaya destek verilmesi gerektiğini kaydederek, 2023 seçimleri için "Hep birlikte 2023'te memleketimizin ikinci yüzyılının adımlarını tek tek döşüyor olacağız. En küçük bireyinden en deneyimlisine hiç kimseyi dışarda bırakmadan, hiç kimseyi siyasi kavramlarla ayrıştırmadan çok özel bir çabayı, Türkiye Cumhuriyet tarihinin belkide hiç görmediği olumlu, pozitif çabayı hep birlikte göstereceğiz. Çok büyük bir oyla, çok büyük bir farkla büyük değişimi bu ülkeye göreceksiniz yaşatacağız" dedi.
İBB Başkanı İmamoğlu, Atakum Belediyesi'nin ardından ilçeye bağlı Taflan bölgesinde yapılan yurt binasında incelemelerde bulundu. İmamoğlu buradada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr
















