Samsun'da bir süre önce yıkım kararı alınan Anakent İş Merkezi'nin büyük bir kısmı yıkıldı. Anakent İş Merkezi'nin büyük gürültü ile yıkılma anları ise saniye saniye Samsun Kent TV kaydetti.
Samsun'da Bankalar caddesi üzerinde bulunan Anakent İş Merkezi bugün iş makinaları ile yıkıldı. Anakent İş Merkezi'nin cadde yönüne bakan giriş bölümünde sürdürelen yıkım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.
Binayı yıkan ekipler, Anakent İş Merkezi'nin sallanmaya başlaması ile uyarılarda bulunarak çevrede güvenlik önleminin alınmasını sağladı. Binanın yıkılmak üzere olması ise çevrede panik yaratırken, bölgeye gelen polisler vatandaşların yıkım alanına girmemesi için büyük çaba harcadı. Sallanıp duran bina ise bir süre sonra gürültü ile yerle bir oldu. Anakent İş Merkezi'nin yıkılması ile birlikte Bankalar caddesi toz bulutu ile kaplandı.













