SİYASET
Yayınlanma: 26 Mart 2023 - 16:24
Samsun'da Memleket Partisi'nde 100 bin imza sevinci! Birinci parti olacağız
Samsun'da Memleket Partisi üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için 100 bin imza toplanılmasını sevinç içinde kutlayarak, "İnce Cumhurbaşkanı biz birinci parti olacağız" açıklaması yaptı.
SİYASET
26 Mart 2023 - 16:24
Samsun'da İl Seçim Kurulu önünde Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza toplayan Memleket Partisi üyeleri Samsun Kent Haber'e açıklamalarda bulundu.
Memleket Partisi Samsun Kurucu İl Başkanı Recep Kılıç, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli olan 100 bin imzayı topladıklarını açıklayarak, "Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz. Samsunumuzda 232 bin genç arkadaşımızın oylarını alarak birinci parti olacağız." dedi.Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli olan 100 bin imzayı toplaması Samsun'da coşkuyla kutlandı. Memleket Partililer, 100 bin imzanın toplanması sonrası Yüsek Seçim Kurulu (YSK) Samsun İl Seçim Kurulu önünü "Başkan İnce", "Memlekete güvence Muharrem İnce" ve "Ne cumhur, ne millet, tek yol memleket" sloganlarıyla inletti.
HALKIN UMUDU MUHARREM İNCEMemleket Partisi Samsun Kurucu İl Başkanı Recep Kılıç, Samsun Kent Haber'e yaptığı açıklamada son güne kadar imza toplamaya devam edeceklerini belirterek, "Hedefimiz daha önce tamamlamayı hedefliyorduk. Ancak ülkemiz deprem afeti yaşadı. Deprem dolayısıyla yerleşim alanlarındaki seçmenlerin, imza kullanamamaları neticesinde yavaşlama yaşandı. 100 bin imza işin bittiğini göstermiyor. Son güne kadar imza toplamaya devam edeceğiz." dedi. Muharrem İnce'nin halkın umudu olduğu olduğunu ifade eden Samsun İl Başkanı Kılıç, "İkinci tura Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin kalacağını ve Cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz. Muharrem İnce ve Memleket Partisi Türkiye'nin güvencesidir. Bu kararlı insanlar, günlerdir mücadele etti. İlçe başkanları, partililer ve isimsiz kahramanlara teşekkür ediyorum. Ülkemizin gözü aydın." diye konuştu.GENÇLERLE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ
Kurucu İl Başkanı Kılıç, Samsun'da gençlerin oyunu alıp birinci parti olacaklarını belirterek, "Genel Başkanımız İnce'nin defalarca söylediği gibi bu bozuk düzeni, bu harami düzenini gençler ve kadınlarla değiştireceğiz. İnsanlarımızın umudunu yok edildiği, ülkemizin geleceğinin çalındığı düzeni değiştireceğiz. Genel başkanımız öğretmen kökenli ve gençlerin dilinden anlayan bir insan. Sorunları tespit edip çözebilecek bir isim. Ülkedeki gençler başta büyük bir kesim Muharrem İnce başkanlığında Memleket Partisi'ne büyük ilgisi var. Samsunumuzda 232 bin genç arkadaşımız oy kullanacak. Büyük kısmının oyunu alacağız ve Samsun'da birinci olacağız." şeklinde konuştu."BU DÜZENİ BİRLİKTE DEĞİŞTİRECEĞİZ"
Memleket Partisi İlkadım İlçe Başkanı Rüstem Kara'da Samsun Kent Haber'e yaptığı açıklamada Türkiye'nin sorunlarının İnce liderliğinde Memleket Partisi iktidarında çözülebileceğinin altını çizerek, "Bir lider, gençlerle aynı frekansı yakaladı. Gençler, umut olarak Muharrem İnce'yi gördü. Biz de Başkanımız İnce'yi gördük. Gençlerin eğitim ve işsizlik sorunuyla Türkiye'deki üretim sorununu çözecek tek liderin Muharrem İnce olduğunu gördü. Biz başaracağız, biz kazanacağız. Bu düzeni hep birlikte değiştireceğiz." diye konuştu.
İlginizi Çekebilir













Samsun da ince ye kaç imza verilmiş bir rakamları açıklayın ondan sonra konuşun