Samsun'da AK Parti'nin belediye başkan adaylarını ne zaman açıklayacağı merakla beklenirken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın Samsun ile ilgili aday dayatması, anketler, İlkadım ve Atakum ile ilgili çok sinirlendiği ve kurmaylarını topa tuttuğu iddia edildi.
ERDOĞAN ÇOK SİNİRLENDİSamsun'da AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayının Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın olacağı kulislere düşerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aday belirleme ile ilgili son günlerde yaşanan gelişmeler sonrası sinirlendiği öne sürüldü. BÜYÜKŞEHİR'DE ÇEKİŞME VAR
Samsun Büyükşehir için Halit Doğan'ın tavsiye edilmesi, İlkadım ve Atakum ilçeleri için sunulan isimler ile birlikte anket sonuçlarına Erdoğan'ın tepki gösterdiği ve Samsun milletvekillerine şiddetli bir şekilde tepki gösterdiği gündeme geldi. Erdoğan'ın yaşananlara gösterdiği tepki ile ilgili iddialar Samsun'da AK Parti kulislerine düşerken, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda Halit Doğan ismi ile ilgili de, çekincelerin olduğu, mevcut başkan Mustafa Demir'in de adaylık için temaslarının sürdüğü, AK Parti Genel Merkezi'nde Samsun Büyükşehir için ciddi çekişmelerin yaşandığı iddia edildi.
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr













Lütfen Samsun Büyükşehir Belediyesi Kızılırmak Deltası'ndandan ve bölgede KARAAVCILIĞINDAN elini çeksin artık uzandık
Aynı durum Bafra içinde geçerli. Hamit kılıç halkta ve parti yönetiminde karşılığı olmayan bir kişi. Biz bafrada 2004-2009 yıllarında başarılı başkanlık yapmış olan Şükrü Neiş Başkanı istiyoruz.
Büyükşehir osman kaymak ve ya Hüseyin dundar İlkadım ihsan kurnaz veya Yahya cıngıl yakışır
Osman Kaymak tan başkası kazanamaz..iki iki daha dört.bakacaazx
mustafa demirede oy yok halit doğan a da hatta akpye oy yok!şemsiyeye oy vercem!
Sayın cumhurbaşkanım Samsun halkını dinleyin bir önceki dönem ilkadımı yanlış isim dayatmalarından ötürü kaybedildi aynı hayatı yapmayın Halit doğan kazanamaz Mustafa demirde aynı şekilde